CE TREBUIE SA CAUTI CAND ITI FACI RECLAMA PE ODORIZANTE PUBLICITARE PERSONALIZATE

Putem lua sigla companiei, mascota școlii sau orice altă imagine sau design – în orice formă – cu orice culoare – și să o transformăm într-un odorizant publicitar personalizat ce ajuta la atingerea publicului dvs. țintă! Însă nu uita ce e mai important. Daca ai creeat un design unic, aroma trebuie sa fie pe masura! Nu uita, clientul tau este cel care va trebui sa tina odorizantul in geam cat mai mult timp.

Odorizantul publicitar personalizat auto este tot ceea ce ai nevoie pentru ca firma ta sa stea la vedere, agățată in fiecare parbriz. Odorizantul este creat din micro-fibre tubulare, ce eliberează încet parfumul curat și proaspăt, ceea ce înseamnă că nu vei fi niciodată jenat să duci un colaborator sau un coleg acasă.

Contact

Am creat o selecție fantastică de șabloane personalizate pentru odorizante publicitare personalizate, din care puteți alege. Toate astea, doar pentru a vă ajuta să creați propriul Odorizant auto personalizat, distinctiv, memorabil și iubit de clienții dvs. Trebuie doar faceți clic pe forma dorită și descărcați șablonul ce îl va ajuta pe designerul dumneavoastră să creeze odorizantul publicitar personalizat ideal pentru a va promova firma in fata cat mai multor clienți.

Preferați să păstrați lucrurile simple?

Atunci alegeți pur și simplu forma, furnizați-ne logo-ul dvs. și detaliile de contact, iar echipa noastră de design va face restul. Nu exista nici un fel de taxa pentru a crea un design simplu pentru odorizante personalizate compus din logo si date de contact, totul pe fundal alb.

Contact

Cea mai mica, cantitate recomandata de către noi, astfel încât promovarea prin odorizante personalizate sa fie eficienta, este de 300 de buc., însă daca dorești poți comanda si 100 de buc., acest lucru este deosebit de grozav dacă aveți o ofertă sau un eveniment pe o scară mică pe care ați dori să îl promovați.

La scurt timp după ce ați plasat comanda, una dintre echipele noastre de vânzări vă va examina comanda, apoi o va plasa în procedura de fabricație. Veți primi apoi un e-mail de confirmare a comenzii. Comenzile durează în general intre 1 si 10 zile lucrătoare pentru a fi finalizate.

De asemenea, pentru comenzi ferme mai mari de 5000 de buc, exista posibilitatea ca timpii de producție sa fie mai mari, chiar si 15-20 de zile lucrătoare.

Contact

Odorizantele personalizate de calitate Economy sunt odorizante de buget, perfecte mai ales pentru cei care utilizează volum mare. Clienții apreciază cadourile promoționale și adoră Odorizantele. Sunt memorabile, vizibile și o modalitate excelentă de a vă păstra la îndemână datele de contact.

Odorizantele personalizate de calitate Premium sunt perfecte pentru cei care doresc să-și impresioneze clienții cu o notă de calitate. Bucurați-vă clienții cu un Odorizant distinctiv și personalizat, cu ambalaje de calitate și toate detaliile de contact.

Odorizantele personalizate calitate de lux sunt perfecte pentru cei care doresc să lanseze covorul roșu pentru clienții lor. Oferind clienților un cadou promoțional exclusiv, de calitate superioară, ca parte a activităților lor de marketing de marcă.

Contact

Odorizante publicitare personalizate! Soluția perfecta pentru ca TU sa fi in centrul atenției!

Cere tabelul de preturi

Fără costuri ascunse!

Oferta de preț pentru odorizante personalizate publicitare NU conține preturi ascunse. Prețul final rezultat din oferta, este definitiv. Singurul cost ce poate fi adăugat este cel de transport.

Imprimare de înaltă calitate!

Este foarte important ca pe fiecare odorizant personalizat, imprimarea sa fie una optima. Practic, am ales aparate medaliate, ce nu lasă urme, pete sau care imprima odorizante publicitare personalizate blurat.

Împreună salvam natura!

Pentru ca era un punct foarte important de bifat, încă de la început, am ales sa implicam in tot procesul de producție pentru odorizante personalizate publicitare, numai materiale biodegradabile!

Domeniile ce se promovează cel mai mult prin odorizante personalizate

Spălătorii Auto

O modalitate excelentă de a vinde propriile servicii, promovându-le prin odorizante personalizate când cineva își spală mașina.

Vezi oferta!

Benzinarii

Odorizante personalizate publicitare sunt un instrument excelent si ieftin pentru promovarea benzinăriei dumneavoastră.

Vezi oferta!

Companii de curățenie

O modalitate plăcută de a face clienții sa va promoveze serviciile de curățenie, este sa le lăsați un odorizant personalizat.

Vezi oferta!

Firme de asigurări

Odorizante personalizate de mulțumire, excelente pentru clienții dvs. sau o modalitate minunata de a vă promova noul produs de asigurare.

Vezi oferta!

Cafenele

Cea mai populara metoda de promovare astăzi a cafenelelor ce oferă cafea to go (la pachet) este cea de a oferi clienților si un odorizant personalizat.

Vezi oferta!

Dealeri auto

Dealerii auto de azi se promovează prin odorizante personalizate pentru a oferi mai multă expunere saloanelor expo, a mărcilor auto sau a noilor modele auto.

Vezi oferta!

Agenții imobiliare

Numeroase agenții imobiliare se promovează prin odorizante personalizate pentru a oferi mai multă expunere proprietăților sau ansamblelor de locuințe.

Vezi oferta!

Închirieri auto

Piața închirierilor auto devine din ce in ce mai aglomerata, clienții fac diferența intre o mașină curată și una curată dar și parfumată printr-un odorizant personalizat.

Vezi oferta!

Taxiuri

Taxiurile, după mijloacele de transport in comun sunt cele mai folosite mijloace de transport, fa-ti reclama prin odorizante personalizate in taxiuri.

Vezi oferta!

Cluburi

Cluburile sunt bucuria tinereții: muzica, distracția si amintirile de neuitat de azi, pleacă din club. Dar si cluburile pot fi promovate pe odorizante auto personalizate.

Vezi oferta!

Hoteluri

Oaspeții tai aduc alți oaspeți! Promovează-ti hotelul pe odorizante auto personalizate si fi sigur ca orice client ce sta măcar o noapte pleacă acasă cu unul.

Vezi oferta!

Pensiuni

Ca si in cazul hotelurilor, nu exista nici un fel de diferența in modul de promovare! Oaspeții, aduc alți oaspeți, dar pleacă si cu un odorizant auto personalizat.

Vezi oferta!

Alege-ne pe noi, la fiecare 500 de odorizante vândute,

PLANTAM UN COPAC!

Ai nevoie de ajutor? Intra in direct cu noi prin whatsapp 0773840064 .

Suntem aici, acum.